Reklama

Tak się gotuje dla pułku

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Tak się gotuje dla pułku - Zdjęcie główne

Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kultura II Festiwal Kuchni Polowej w Walimiu Zajazd Hubert

Wojskowa kuchnia na froncie, czyli o gotowaniu pod gołym niebem i gradem kul. Będzie o gotowaniu bez lodówki, w szczególności pod gołym niebem. Będzie o tym, jak nakarmić więcej niż kilku znajomych, czyli o tym jak gotować dla plutonu czy kompanii.  - Powspominamy jak to było gdy po walce żołnierz stał w kolejce do kotła, czując się jak u mamy w kuchni – ciepło i bezpiecznie.  Zasmakuj w pieskim frontowym żarciu – oceń jakiej armii wikt Ci odpowiada - zachęcają organizatorzy.

Start: 20 czerwca od godz. 12:00 

Miejsce: Zajazd Hubert, Wyspianskiego 9, 58-320 Walim, Walbrzych, Poland

 

 

 

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy