reklama

Dalej, ale taniej

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Dalej, ale taniej - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

WiadomościOd kilku miesięcy kuchnia w noworudzkim szpitalu jest nieczynna. Jak twierdzi Jadwiga Radziejewska, dyrektorka kłodzkiego szpitala, pod którą podlega noworudzka placówka, przyczyną jest zmiana ogrzewania.
reklama

- Zmienił się czynnik grzewczy z parowego na wodny - tłumaczy. Okazuje się jednak, że zakończenie remontu wcale nie oznacza ponownego otwarcia kuchni.
Jak przekonuje Radziejewska przywożenie dwa razy dziennie posiłków z Kłodzka jest tańsze. - Na jednym posiłku oszczędzamy 1,60 zł, bo kiedy gotujemy dla większej liczby osób, to po prostu wychodzi taniej - mówi.

Alicja Zaboronek

Więcej w 751 numerze Gazety Noworudzkiej


reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama